Het Kievitjesnest vzw

Chiro De Kievitjes in Zandvliet is een bloeiende vereniging die in 2018 zijn 50ste verjaardag vierde en is sinds 1968 een vaste waarde aan de Keyserhoeve. Opgericht om de Zandvlietse jeugd een plezante zaterdag en later zondagmiddag te bezorgen kan natuurlijk niet zonder een vaste stek. De servitudeweg tussen huisnummer 76 en 78 leid u naar het binnengebied waar de lokalen en het terrein zich bevinden.

De lokalen opgericht in de jaren 50 en 70 hadden door de exponentiele groei in de jaren 2000 nood aan modernisering. In 2007 werden de eerste ideeën hiervoor uitgewerkt. In 2009 was het zover en werd met de hulp van de toenmalige leiding en sympathisanten een uitbouw aan de bestaande lokalen gerealiseerd. De trend was gezet en in 2014 ging het lokaal, gebouwd in de jaren 70, tegen de vlakte. Dezelfde bouwploeg realiseerde een polyvalente ruimte die de Chiro versterkte in haar activiteiten. Nu waren er 2 bouwfasen gerealiseerd de 3de zou snel volgen.

2015 was een kantelpunt. Het ledenaantal bleef groeien hierdoor was er vraag naar extra lokalen die de oorspronkelijke plannen overstegen. Na verkennende gesprekken in 2015 was het duidelijk dat de Chiro nood had aan een masterplan voor de lokalen. VZW Het Kievitjesnest werd in april 2016 opgericht met als voornaamste opdracht het bouwen, verbouwen en beheren van de lokalen voor Chiro De Kievitjes.

Geert De Smet van GiDS ARCHITECTENBUREAU uit Zandvliet werd onder de arm genomen en ontwierp uit sympathie en in samenspraak met de jeugdvereniging en de VZW een schitterend lokaal dat voldoet aan de verwachtingen voor de komende generaties.


Wie zijn we

Niels Jongenelen

Voorzitter

+32 472 03 31 93
niels@kievitjesnest.be

Hannelore Vermeylen

Verhuur

+32 475 81 46 73
verhuur@kievitjesnest.be

Maarten Gabriëls

maarten@kievitjesnest.be

Zander Vliegen

zander@kievitjesnest.be

Luk Vermeylen

luk@kievitjesnest.be

Arne Geladi

arne@kievitjesnest.be

Jeroen Vermeylen

jeroen@kievitjesnest.be